Wij vragen allereerst, eerst eens een keer langs te komen voor een kennismaking.

We hebben bij voorgaande nestjes te vaak reserveringen gehad, die daarna afgezegd werden. Zelfs nog nadat de pups geboren waren, dat mensen er toch vanaf zagen. Dit kan en mag natuurlijk. Maar ook mensen die je probeert te bereiken, die je gewoon niet te pakken krijgt. Door die reserveringen hebben we andere vaak al nee moeten verkopen. En dus nieuwe pup eigenaren moeten teleurstellen. Die zeer geļnteresseerd zijn. wat wij heel spijtig vinden. Wij hebben liever mensen die serieuze interesse hebben in ons mooie zeldzame ras. En niet de mensen die iets besluiten uit een opwelling. Daar is ons mooie ras niet bij gebaad.

Door deze teleurstellingen zien wij ons dus genoodzaakt om een aanbetaling te gaan vragen, bij het reserveren van een pup. Deze aanbetaling dient bij reservering betaald te worden, en de datum van betaling is het moment van reservering. Aanbetalingen wordt alleen terugbetaald, Als de teef leeg blijft, en tevens als de gereserveerde keuze niet in het geboren nest zit (bv. u heeft een keus voor een teef, en er worden te weinig  teefjes geboren).Zit de  keuze er wel bij (genoeg teven), dit geld idem voor de reuen keus. En ziet U, om welke reden dan ook, toch af van de pup, word de aanbetaling niet terugbetaald.


Ook vragen wij U de reservering per mail te bevestigen, met daarin al uw gegevens, zodat wij U zo goed mogelijk kunnen bereiken. We nemen een beperkt aantal reserveringen aan. Wilt U geen aanbetaling doen dan kunnen we U op een belangstellende lijst zetten.

De pups zijn de eerste 4 weken niet te bezoeken, ivm de rust van moeder en pups, maar ook om eventueel infectiegevaar te voorkomen. Vanaf dat de pups 4 weken oud zijn, kunnen wij bezoek ontvangen. Dit gebeurd na telefonische afspraak, omdat wij niet willen dat er teveel mensen tegelijk komen kijken, en wij uiteraard de tijd voor elke pupkoper willen nemen.

Als de pups 6 weken zijn worden ze geėnt, daarna kunnen ze na 7 weken  bij ons opgehaald worden. Ze zijn dan natuurlijk regelmatig ontwormd(2-4-6 weken). Het ophalen gebeurd in overleg. . Mocht de pup naar het buitenland verhuizen, dan zijn alle kosten voor vervoer voor de pupkoper.

Tevens hechten wij veel waarde aan een stabiel en eerlijk karakter van onze eigen honden. Het belang van onze honden en pups staan altijd voorop, en ik behoud me het recht voor om te weigeren een pup toe te wijzen, wanneer ik het niet eens ben met de omstandigheden waarin de pup terecht zal komen. Ook doen wij niet aan nestkeuzes de pupeigenaar mag aangeven wat zijn wensen zijn, en zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden. Hierover valt niet te discussiėren.
Mocht U nog vragen en/of opmerkingen hebben mail ons gerust.

15 weken regel waar wij ons aan te houden hebben  klik hier

Bent uw serieus geļnteresseerd, en wilt u op de lijst komen. Stuur ons dan een mail  stuur @mail of bel ons even op. Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer: 06-14133517

 

 

 Reserveren van een Pup
 
opsommingsteken
opsommingsteken Rasbeschrijving
opsommingsteken Wie zijn wij
opsommingsteken Nieuws
opsommingsteken Teven
opsommingsteken Reuen
opsommingsteken Kenneldag 05-08-2017
opsommingsteken Puppy's
opsommingsteken A- Nest: 29-10-2013
opsommingsteken B- Nest:28-12-2014
opsommingsteken C- Nest:10-03-2016
opsommingsteken D- Nest 03-11-2017
opsommingsteken E- Nest Zomer 2019
opsommingsteken In-moriaam
opsommingsteken Foto's
opsommingsteken Filmpjes
opsommingsteken Linken
opsommingsteken Gastenboek